Onze camping heeft 15 plaatsen waarvan 11 verhard met klinkers, en een eigen elektra aansluiting van 10 ampère.

Het sanitair is prima en bevat douches,  wc’s, een urinoir, wastafels met warm water, aanrechtbladen en een stortbak voor chemisch toilet. We werken niet met munten voor warm water. Dit is bij de prijs inbegrepen.

 

Wij hebben dagelijks verse broodjes.

Er staat er een koelkast en een diepvries waarvan gratis gebruik kan worden gemaakt. Ook is er een wasmachine met centrifuge is aanwezig. Daarnaast kan er gratis gebruik worden gemaakt van draadloos internet d.m.v. WIFI over het hele terrein tot in uw caravan/tent.

De fietsen kunnen gratis onder een afdak gezet worden en er is een gratis laadpunt voor elektrische fietsen. Ook is er is een wasmachine met centrifuge is aanwezig.

 

We zijn gelegen aan een doodlopende weg, dus van druk verkeer heeft u geen last. Om de camping liggen weilanden met daarachter bos. U loopt dus zo vanaf de camping het bos in. Ook viswater ligt dicht in de buurt. Huisdieren op de camping zijn toegestaan. Voorwaarde is wel dat ze aangelijnd blijven.

Dicht langs de camping lopen verschillende fietsroutes en het pieterpad.

Op de camping zijn verschillende fietsroutes aanwezig en andere informatie over de omgeving. In onze omgeving hebben we nu ook de zogenaamde fietsknooppunten. Ideaal om uw eigen route vast te stellen

Verder zijn er leesboeken die gelezen mogen worden en elke morgen wordt de krant bezorgd. Ook wordt er op de camping boerenijs verkocht.  Kom gerust eens langs of bel wanneer u meer informatie wilt hebben. Er is altijd tijd voor een praatje.

De Boerderij

 

De camping maakt deel uit van een volledig in werking zijnde boerderij. Naast de camping hebben we runder-jongvee,  en een paardenpension.

Safaritent
Te huur; compleet ingerichte safaritent
6
De Vakantiewoning

 

te huur: Compleet ingerichte vakantiewoning

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now