Over ons

Mini-Camping 't Haller maakt deel uit van een volledig in werking zijnde boerderij. Naast de camping hebben we runder-jongvee,  en een paardenpension. Ook voor mensen die met het paard op vakantie willen, kunnen wij stalling of weidegang bieden voor het paard.

Wie wil, mag op het erf komen kijken naar de dieren en werkzaamheden, maar voor wie daar geen interesse in heeft, hoeft dat ook niet omdat de camping iets apart ligt van het erf.

Al met al is er altijd wat te doen of te zien maar toch is het daarnaast ook heerlijk rustig op de camping. De ideale plek voor een heerlijke vakantie.

De Camping

 

Onze camping is de plek voor rust, ruimte en betaalbaarheid. Het ligt midden in het prachtige landelijke gebied van Vorden, in de Achterhoek, welke ideaal is om te fietsen en te wandelen.

De Boerderij

 

De camping maakt deel uit van een volledig in werking zijnde boerderij. Naast de camping hebben we runder-jongvee,  en een paardenpension.

De Vakantiewoning

 

Wij hebben op onze boerderij een vakantiewoning voor 2 personen te huur. Smaakvol ingericht en een bij uitstek een plek om tot rust te komen. Daarnaast is de woning van alle gemakken voorzien.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now